Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

 Γενική θυμηδία προκάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η στάση του Ξένου Μανιατογιάννη ο οποίος στην διάρκεια των δύο τελευταίων συνεδριάσεων επιχειρηματολογούσε εναντίον εγγράφου του ΟΣΚ(Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων) που ενίσχυε αποτελεσματικά την συνέχεια της διεκδίκησης του «τένις κλαμπ», γνωστό πλέον στην πόλη ως ΟΤ 61.

 Την στάση αυτή αποκάλεσε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, «πολιτικό κόλαφο» εναντίων εκείνων που υποτίθεται οτι είναι οι συνεχιστές της πολιτικής του πρώην Δημάρχου Σταμάτη Λώλα που πρώτος ξεκίνησε την διεκδίκηση του χώρου αυτού. 

 

Πολιτικά θαρραλέα-χαρακτηρίστηκε από τους παρευρισκομένους-η στάση του συνδυασμού του Γιάννη Τσούτσια ο οποίος συντάχθηκε με την πρόταση του Δημάρχου και επανειλημμένα εγκάλεσε τον κ. Μανιατογιάννη για έλλειψη σοβαρότητας.

Προβληματισμούς προκάλεσε για μια ακόμα φορά η «ήξεις αφίξεις» τοποθέτηση του κ. Ζήση, ο οποίος μέχρι σήμερα κάνει αντιπολίτευση, αντιπολιτευόμενος στις περισσότερες των περιπτώσεων τον ίδιο του τον εαυτό.

Τελικά η παράταξη του κ. Μανιατογιάννη, αναγκάστηκε την τελευταία στιγμή να συνταχθεί με την πρόταση του Δημάρχου και να αποφύγει έτσι την γενική κατακραυγή, έστω και την ύστατη στιγμή, παρά τα σχόλια συνεργατών του, για «άλλου είδους συνεννόηση» στις συναντήσεις που είχαν πριν το δημοτικό συμβούλιο.      

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ