Συντροφικά "μαχαιρώματα" στην παράταξη Μανιατογιάννη

Άρχισαν τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην δημοτική παράξη του Ξένου Μανιατογιάννη όπως όλα δείχνουν και από άρθρο της δημοτικής του συμβούλου Βούλας Αρσένη με τίτλο "

Η εντιμότητα στους κοινούς αγώνες και στις σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων με κοινούς στόχους στην ίδια ομάδα" που δημοσιεύτηκε στα στον διαδικτυακό τόπο "Βριλησσιώτικα Νέα".

Ακολουθεί το άρθρο:

 

"O κάθε άνθρωπος γράφει την ιστορία του μέσω των πράξεών του, των αποφάσεών του και κρίνεται στο τέλος της διαδρομής , από όσους συμμετείχαν στην διαδρομή αυτή αλλά και όσους δεν συμμετείχαν αλλά απλά παρατηρούσαν.

Ιδιαίτερα αυτοί που είναι παρατηρητές…. έχουν κάθε δικαίωμα να κρίνουν πιο αυστηρά διότι βλέπουν το αποτέλεσμα, κρίνουν όταν είναι φυσικά αντικειμενικοί και διαμορφώνουν αυτό που λέγεται κοινή γνώμη.

Αυτό θα πρέπει να μη το ξεχνάει κανείς, από όσους αποφασίζουν να μετέχουν στα κοινά, σε όποιο επίπεδο, και οφείλουν να είναι συνεπείς με τους λόγους τους, να λειτουργούν ομαδικά και όχι ανταγωνιστικά και μόνο, άλλωστε ο ανταγωνισμός είναι αυτονόητος όταν περικλύει την έννοια της ευγενούς άμιλλας, προς το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας...

Σε τοπικό επίπεδο τα παραπάνω έχουν ιδιαίτερη αξία, καθώς είναι ακόμη πιο προσωπικές οι σχέσεις με τους πολίτες λόγω μικρού μεγέθους πληθυσμού, καθώς και μεταξύ των τοπικών αρχόντων.

Η πολιτική φυσικά είναι η τέχνη του εφικτού, πλην όμως δεν θα’ πρεπε να είναι η τέχνη του βολεύεσθαι πίσω από απρόσωπα πρόσωπα που το μόνο που γνωρίζουν άψογα είναι να υποθάλπουν οποιαδήποτε έντιμη και καλοπροαίρετη ενέργεια, λόγω προσωπικών και πολιτικών ανασφαλειών.

Ο καθαρός λόγος, η καθαρή στάση, η έντιμη αντιμετώπιση, η καλοπροαίρετη κριτική ,η σύνθεση των απόψεων, έχει ως αποτέλεσμα, πετυχημένη πορεία, σωστή διεκδίκηση, συνοχή στην ομάδα, και νίκη".

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ