Σύγχυση στην Αντιπολίτευση

Προφανώς βρίσκεται σε σύγχυση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου. Στην ιστοσελίδα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων έσπευσε να επαινέσει και να συγχαρεί την ομάδα της πυροφύλαξης και τους εθελοντές, χαρακτηρίζοντας την δουλειά τους ως υποδειγματική, αυτό που είναι δηλαδή.

Όμως στην ιστοσελίδα του συνδυασμού του θυμήθηκε ξανά τον στείρο αντιπολιτευτικό εαυτό του κάνοντας λόγο για ημέτερους και συγγενείς ημετέρων οι οποίοι προσελήφθηκαν με αδιαφανείς διαδικασίες.

Δεν είναι άγνωστη η τακτική αυτή, τη χρησιμοποίησε στο πρόσφατο παρελθόν διαχωρίζοντας τις Υπηρεσίες του Δήμου σε «καλές» και «κακές», χαρακτηρίζοντας υπαλλήλους ως αντιπαραγωγικούς, ενώ όλοι θυμόμαστε την αντίθεσή του στην μεταφορά του προσωπικού της Δημοτικής Επιχείρησης στο Δήμο.

Τέλος, στα τελευταία δημοτικά συμβούλια επιλέγει την τακτική του να καταψηφίζει τη συμμετοχή του Δήμου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, τακτική που θα στερούσε τον Δήμο από εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Θεωρούμε ότι  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης θα πρέπει να δρα σύμφωνα με το συμφέρον του Δήμου και το κυριότερο να σοβαρευτεί.  

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ